Maak een afspraak

T 0597 – 41 33 33 (bij voorkeur tussen 14:00 – 17:00)

Uw handen zijn een uniek
onderdeel van uw lichaam.

Ze verdienen een gespecialiseerde
behandeling.

Heeft u klachten aan uw hand of pols?

Handtherapie Groningen biedt handtherapeutische zorg (handfysiotherapie en handergotherapie) aan alle patiënten met hand-, pols en elleboogklachten. U bent welkom op één van onze praktijklocaties, maar we kunnen u, op indicatie van uw huisarts, ook aan huis behandelen.

U kunt met of zonder verwijzing bij ons terecht en voor al onze locaties geldt dat we  geen wachttijden hebben. We streven ernaar dat u binnen 2 dagen door een handtherapeut  (dit is een fysiotherapeut of ergotherapeut die gespecialiseerd is in handproblematiek) gezien kunt worden. Op verzoek van de huisarts of een medisch specialist kan behandeling zelfs binnen 24 uur worden opgestart.

Handfysiotherapie en handergotherapie wordt samen handtherapie genoemd en is erop gericht om uw handfunctie te optimaliseren en de pijnklachten te verminderen.

Ons team

Onze handtherapeuten zijn allen gecertificeerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Daarnaast zijn ze geregistreerde handtherapeuten en aangesloten bij het NVHT Nederlandse vereniging voor handtherapie.

Maak kennis met ons team

VACATURE

Handtherapeut m/v

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende, zelfstandige collega handtherapeut (M/V) met een achtergrond als fysio- of ergotherapeut.

Bekijk deze vacature

Korte wachttijd

Gespecialiseerde zorg

Verzekerde zorg

Samenwerking met andere zorgprofessionals